Vlees in al zijn vormen

Vlees ligt vandaag onder vuur. Wat is er van aan van die kritiek? Moeten we vlees uit onze voeding schrappen of volstaat het om er wat minder van te eten? Wat moeten we weten over vlees?

PUB
  • Question 1 sur 101) Door de industriële veeteelt bevat vlees minder:
  • Question 2 sur 102) Rood vlees is een belangrijke bron van:
  • Question 3 sur 103) Het gezondste vlees is van een dier dat gevoederd wordt met:
  • Question 4 sur 104) Fokdieren worden gevoederd met dierlijk meel.
  • Question 5 sur 105) Hoe hoog is het gemiddelde eiwitgehalte van vlees?
  • Question 6 sur 106) De productie van een kilo rundvlees komt qua milieuvervuiling overeen met:
  • Question 7 sur 107) Levert vlees ook vitamines?
  • Question 8 sur 108) Moeten we elke dag vlees eten?
  • Question 9 sur 109) De wereldconsumptie van vlees:
  • Question 10 sur 1010) Kan vis vlees vervangen?
Initialement publié par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 10/05/2010 - 00h00 et mis à jour par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 01/01/1970 - 01h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Vlees in al zijn vormen Geüpdatet op 10/05/2010 - 00h00

Vlees ligt vandaag onder vuur. Wat is er van aan van die kritiek? Moeten we vlees uit onze voeding schrappen of volstaat het om er wat minder van te eten? Wat moeten we weten over vlees ?

Vlees voor sporters, vriend of vijand? Gepubliceerd op 25/08/2014 - 15h38

In de jaren '90 is er een klimaat van angst ontstaan rond vlees: er zaten gifstoffen in, het was besmet en het was gevaarlijk. Vandaag zijn het vooral de GGO's (genetisch gemodificeerde organismen) die ons zorgen baren, mede door de groeiende aandach...

Meer artikels