Vis

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedingsmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met vis: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUB
Populaire artikels van de week
Mogen we nog zalm eten? Gepubliceerd op 22/12/2014 - 15h49

Zalm was lange tijd heel populair, maar nu beginnen er vragen rond te rijzen. De omstandigheden waarin de vis in Noorwegen wordt gekweekt , zijn namelijk twijfelachtig. Vandaar ook de vraag: «Moet ik zalm eten en me vergiftigen of moet ik er geen mee...

Vis: waarom vis eten... en andere tips Geüpdatet op 09/02/2009 - 00h00

Hoewel rijk aan omega 3 en interessant omwille van de aanvoer van vitamine D, zijn vissen ook dragers van verontreinigde stoffen. Men kan zich ook afvragen of mensen die op dieet zijn niet beter de minst vette vis eten. We beantwoorden uw vragen...

Vette vis: uw bondgenoot tegen cholesterol Gepubliceerd op 01/03/2016 - 16h30

De uitdrukking 'vette vis' klinkt misschien ietwat afstotend, toch is het een heerlijk en zeer gezond product. Zalm, tonijn, sardine, makreel en forel zijn rijk aan omega-3-vetzuren, de zogenaamde 'goede' vetten. De vermelde vissoorten zouden op het...

Op het menu: zeebaars of zeewolf Geüpdatet op 06/08/2002 - 00h00

Als we “zeewolf met venkel” horen, halen we onze zonnebril boven. We krijgen dadelijk een beeld van de vakantie, bij voorkeur aan de randen van de Middellandse Zee: een tafel onder een parasol, genieten van een koele pastis terwijl iemand anders voor...

Meer artikels