Vijgen gemarineerd in muskaatwijn

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Onderstaand recept bevat weinig vet en is dus licht. Meteen hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: ' Wat gaan we vandaag eten? ' en ' Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? '. Smakelijk!

PUB

Ingrediënten


8 gedroogde vijgen
1 dl muskaatwijn
8 kleine blaadjes basilicum

De bereiding


Giet de wijn in een slakom en doe er 1,5 dl water bij. Leg er de vijgen in en laat ze ongeveer 2 uur opzwellen op een koele plaats.
Haal de vijgen uit de marinade. Open ze in de helft. Stop er een blaadje basilicum in. Leg ze in een mooie kom en besprenkel ze met het sap van de marinade.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB