• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  5 mening
 • Commentaren (0)

Vijf miskende erotische liefkozingen om deze zomer uit te testen

Vijf miskende erotische liefkozingen om deze zomer uit te testen

De zomer is bij ons het meest sensuele seizoen. Het is ook het seizoen waarin we meer tijd hebben om onze relatie te verzorgen. Waarom zou u deze kans niet grijpen om enkele intieme liefkozingen uit te testen die u misschien nog nooit hebt uitgeprobeerd?

De tepels


De meest doeltreffende streling van de tepels - bij mannen én bij vrouwen - is de nabootsing van de zuigreflex van pasgeboren baby’s. Door die handeling worden de tepelhof en de tepel krachtig gestimuleerd. Dat stimuleert automatisch de opwinding, maar ook de erectie van de man en de vaginale vochtigheid bij de vrouw.
Bij mannen zowel als bij vrouwen zijn de tepels een erogene zone die helaas vaak wat verwaarloosd wordt. Het fenomeen is nochtans al eeuwen bekend. Leonardo da Vinci fantaseerde al over die link. In zijn ‘Tekening van een coïtus’ stelde hij die samenhang voor als een buisachtig kanaal dat van de borsten naar de baarmoeder liep…
Die lichamelijke reactie is makkelijk te verklaren. Bij een lang aangehouden stimulering van de tepels komt er namelijk oxytocine vrij, het hormoon dat zowel het orgasme uitlokt als de uitscheiding van de melk tijdens de borstvoeding. 

De kleine schaamlippen


Bij vrouwen zijn de kleine schaamlippen vaak de meest verwaarloosde regio bij het erotisch strelen. Ze zijn nochtans een bijzonder krachtige erogene zone, omdat ze veel lustgevoelige sensoren bevatten. In sommige landen en contreien passen mannen deze heel doeltreffende manier van strelen toe. We geven ze u hier mee: neem na een eerste reeks strelingen over het hele lichaam een van de kleine schaamlippen tussen uw duim en wijsvinger en laat de twee vingers over elkaar heen glijden. Doe dat zachtjes en langzaam of iets sneller en zet daarbij met de vingers wat meer druk. Vaak gaan de kleine schaamlippen dan opzwellen (als ze het nog niet maximaal waren), waardoor ze meteen ook de rol kunnen spelen waar ze tijdens het vrijen voor dienen: een mooie trechter vormen zodat de penis makkelijker kan binnendringen.

Artikel gepubliceerd door op 11/08/2015

Vindt u het artikel interessant?
 

Meer weten