Vermoeidheid: wat te doen?

Dossier mis à jour le 25/02/2014 - 10h01
-A +A

Het gebeurt wel vaker dat we moe zijn. Bij wie er een stressvolle of ongezonde levensstijl op na houdt, kan vermoeidheid zich geleidelijk maar ook heel plots voordoen.

Om terug in vorm te geraken, moet u snel reageren. Gelukkig bestaan er eenvoudige en natuurlijke oplossingen tegen vermoeidheid.

PUB

PUB
Lees ook
De vier manieren om hoofdpijn te hebben Gepubliceerd op 29/05/2017 - 15h33

Hoofdpijn is schering en inslag. Als het om occasionele hoofdpijn gaat, volstaan aspirine of paracetamol. Bij acute of chronische hoofdpijn daarentegen moet u een arts raadplegen. In de praktijk zijn er vier gevallen mogelijk.

Gastro-enteritis: kijk uit! Geüpdatet op 18/12/2007 - 00h00

In Frankrijk werd het aantal gevallen van gastro-enteritis dat nodig is om het over een epidemie te kunnen hebben, overschreden op 2 december. En de regio Nord-pas-de-Calais die aan België grenst is een van de regio's die het meest getroffen werd doo...

Vijf regels tegen constipatie Gepubliceerd op 09/06/2017 - 09h06

Constipatie komt heel vaak voor. Ze vormt in 35% van de raadplegingen van volwassenen en 3 tot 5% in de pediatrie een aanleiding om een arts te raadplegen. Het zijn echter vooral vrouwen die er last van hebben. Onze voeding en levensstijl spelen vaak...

Meer artikels