• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

Vermageren met een dieet op basis van keukenrecepten van e-gezondheid

Vermageren met een dieet op basis van keukenrecepten van e-gezondheidWanneer een lezer ons meldt dat hij en zijn vrouw vermagerd zijn en dat zijn cholesterolgehalte en glykemie (suikergehalte in het bloed) niet meer stijgen dankzij een dieet, dat uitsluitend bestaat uit recepten van e-gezondheid, dan kunnen wij niet anders dan uiterst tevreden zijn!

97 kilo, verhoogd cholesterol- en suikergehalte


Hij heet Georges S. Hij is een Belg van rijpere leeftijd met een normale gestalte, hij was veel te dik en had een veel te hoog cholesterolgehalte en glykemie. Hij woog 97 kg en nam medicijnen om zijn cholesterolgehalte te doen dalen en zijn glykemie te stabiliseren.
In juli jongstleden voelde hij zich niet goed en werd ongerust over zijn gezondheid. Hij is meteen zijn huisarts gaan raadplegen. De resultaten van de onderzoeken die daarop volgden, waren echt niet goed. Zijn arts raadde hem aan te vermageren. Terwijl hij op het internet aan het surfen was, ontdekte hij de keukenrecepten van e-gezondheid.

14 kilo kwijt door te koken met e-gezondheid


Eind september, stuurde hij ons een mail: "Op 11 juli, ben ik beginnen experimenteren met de keukenrecepten van e-gezondheid. U moet weten dat ik nooit eerder gerechten had klaargemaakt. Nu voel ik me opnieuw in een goede conditie. Ik moet zelfs geen geneesmiddelen meer nemen."
Begin september, had zijn huisarts vastgesteld dat hij 14 kg vermagerd was en dat zowel zijn cholesterolgehalte als het suikergehalte in het bloed opnieuw zogoed als normaal geworden waren. Vandaar het stopzetten van de medicatie.
Hij beëindigde zijn mail als volgt: "Mijn vrouw, die sinds 15 juli hetzelfde dieet gevolgd heeft, is ook 8 kg vermagerd. Wij voelen ons topfit en willen u van harte bedanken! Volgend weekend vieren we onze 50ste huwelijksverjaardag."

Artikel gepubliceerd door op 23/11/2009

Vindt u het artikel interessant?