Vermageren: een special rond benen, taille en heupen.

Dossier mis à jour le 03/03/2014 - 15h28
-A +A

Droomt u van een slanke lijn? Van mooie slanke en gestroomlijnde benen, van een wespentaille en heupen zonder kussentjes?

Misschien hoeft het niet bij dromen te blijven, want er bestaan middeltjes die u kunnen helpen om uw figuur te veranderen…

PUB

Les autres dossiers de la rubrique
PUB
Lees ook
Uw toxines verjagen Geüpdatet op 11/05/2006 - 00h00

Elke dag hopen de toxines uit voeding - als ze te veel verzadigde vetten, geraffineerde producten en suiker bevat - en luchtvervuiling zich op in het lichaam. Met vermoeidheid en energiegebrek als gevolg. Vandaar het belang van regelmatige drainageku...

Een mooi figuur: hoe afvallen op maat? Gepubliceerd op 28/04/2017 - 11h06

In schoonheid afvallen en uw figuur heel gericht herboetseren... het is een enorme uitdaging, maar de resultaten zijn er! U vindt in dit artikel een kleine handleiding om af te vallen, een fijnere lijn te krijgen en de rebelse zones aan te pakken.

Drie oefeningen voor een slanke lijn Gepubliceerd op 03/03/2014 - 15h31

Het is perfect mogelijk om een slankere taille te kweken en een jong en vrouwelijk figuur behouden. Hieronder vindt u enkele bijkomende oefeningen voor een soepele, strakke en slanke taille .

Drie geheimen voor mooie benen! Gepubliceerd op 12/04/2017 - 10h12

Mooie benen: is het een kwestie van genen? Niet noodzakelijk, want de belangrijkste troeven van het stel fantastische benen zijn stevigheid en zachtheid en een verzorgd voorkomen!

Meer artikels