Venkel met pompelmoes

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 06/10/2011 - 15h29
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

4 pompelmoezen
3 knollen venkel
2 soeplepels olijfolie
1 citroen
zout
peper

Bereiding van Venkel met pompelmoes

Schil de pompelmoes op een snijplank met gleufjes of in een kom zodat u het sap kunt opvangen. Verdeel de pompelmoes in kwartjes.

Was de venkel en snij ze in heel kleine plakjes.

Leg de kwartjes pompelmoes en de sneetjes venkel afwisselend op een bord.

Bereid de saus met twee soeplepels olijfolie, het citroensap, het sap van de pompelmoezen en peper en zout.

Strooi de saus over de bereiding en laat gedurende 3 uur marineren in de frigo.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 06/10/2011 - 15h29
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB