- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 25 minutes
- Ingrediënten :
-
6 diepgevroren artisjokbodems
25 cl gevogeltebouillon
50 cl halvolle melk
2 eetlepels geraspte parmezaan
zout
versgemalen peper
PUB
Bereiding voor veloutésoep van artisjokken
Breek de diepgevroren artisjokbodems in stukken en doe ze in een braadpot. Giet de bouillon en de melk erbij. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 15 tot 20 minuten pruttelen.
Mix de soep tot ze mooi homogeen is. Breng op smaak met een beetje zout en met peper.
Leng de soep eventueel aan met nog een beetje bouillon of melk als ze te dik is.
Giet in een soepterrine en bestrooi met de geraspte parmezaan.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 04/01/2010 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 21/05/2012 - 15h46
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ