Velouté van veldsla

Recept aangemaakt op 13/12/2011 - 09h46 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 30/09/2013 - 14h52
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

1 groot bakje veldsla klaar voor gebruik
2 grote aardappelen
1 eetlepel olijfolie
1 blokje gevogeltebouillon
100 g feta
zout, peper

Bereiding van de velouté van veldsla

Was de veldsla.

Schil en was de aardappelen en snij ze in stukken.

Warm een soeplepel olijfolie op in een kookpot en laat de veldsla en de aardappelen garen gedurende enkele minuten.

Giet er een liter water en het blokje gevogeltebouillon erbij. Laat 30 minuten koken. Mix en breng op smaak.

Zet de soep terug op het vuur. Snij de feta in kleine blokjes! Doe de soep in een soepkom en doe de blokjes feta erin.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 13/12/2011 - 09h46 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 30/09/2013 - 14h52
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB