Varkensgebraad met courgette en paprika

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 08/11/2010 - 00h00
-A +A

Voor 6 personen Voorbereiding: 10 min Moeilijkheidsgraad: makkelijk

PUB

Recept voor varkensgebraad met courgette en paprika: Ingrediënten


1 varkensgebraad
1 eetlepel olijfolie
1 glas witte wijn
2 uien
2 paprika's
4 courgettes
zout
versgemalen peper

Bereiding van het varkensgebraad met courgette en paprika


Verhit de olie in de braadschotel en bak het varkensgebraad aan alle kanten bruin. Haal het gebraad uit de schotel zo gauw het goudbruin is, laat uitlekken en giet de olie weg.
Leg het vlees terug in de braadschotel en doe de wijn erbij. Laat ongeveer 15 minuten zachtjes stoven.
Pel of schil intussen de uien, de paprika's en courgettes en snijd alles in dunne schijfjes. Doe de groenten systematisch bij het vlees in de braadschotel, de courgettes als laatste. Bestrooi met zout en peper en meng de groenten dooreen. Draai het gebraad om en laat nog eens 20 tot 25 minuten stoven.
Laat het gebraad uitlekken en snij het in sneetjes. Schik het op een mooie schotel en leg de groenten errond.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 08/11/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB