Uw toxines verjagen

Publié le 11/05/2006 - 00h00
-A +A

Elke dag hopen de toxines uit voeding - als ze te veel verzadigde vetten, geraffineerde producten en suiker bevat - en luchtvervuiling zich op in het lichaam. Met vermoeidheid en energiegebrek als gevolg. Vandaar het belang van regelmatige drainagekuren. Deze natuurlijke methode, in combinatie met een gezonde levensstijl, bevordert niet alleen de gezondheid en de vitaliteit, maar kan u ook helpen om uw slanke lijn terug te krijgen. Sommige planten zijn immers bijzonder lijnvriendelijk. Als u ze gebruikt tijdens zo'n drainagekuur, verfijnen ze uw silhouet door de overtollige kilo's weg te werken.

Draineren en vermageren

Tijdens een vermageringsdieet geeft het lichaam tal van toxines af die geëlimineerd moeten worden. Vandaar dat het zeer belangrijk is om het lichaam te draineren. De beste oplossing daarvoor is een combinatie van planten die toxines verjagen en planten die specifiek inwerken op uw figuur. Planten met drainerende en detoxifiërende (ontgiftende) eigenschappen - waaronder selderij, venkel en moerasspirea - lichaam. Met vermoeidheid en energiegebrek als gevolg. Vandaar het belang van regelmatige drainagekuren. Deze natuurlijke methode, in combinatie met een gezonde levensstijl, bevordert niet alleen de gezondheid en de vitaliteit, maar kan u ook helpen om uw slanke lijn terug te krijgen. Sommige planten zijn immers bijzonder lijnvriendelijk. Als u ze gebruikt tijdens zo'n drainagekuur, verfijnen ze uw silhouet door de overtollige kilo's weg te werken.

Drinken is belangrijk

Om uw rondingen doeltreffend te bestrijden, moet u uw afslankende drainagekuur combineren met gezonde en evenwichtige voeding en met regelmatige lichaamsbeweging. Daarvoor is helemaal geen drastisch en beperkend dieet nodig: u hoeft alleen maar enkele foute gewoonten bij te sturen (te veel vetten of suikers, onregelmatige maaltijden enz.). Drink ook minstens 1,5 l water per dag tussen de maaltijden door, want tijdens een afslankende drainagekuur geeft het lichaam heel wat toxines af.

Publié le 11/05/2006 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Slanke lijn-tips! Gepubliceerd op 25/03/2014 - 11h24

We kennen talrijke voedingsmiddelen die kunnen helpen om te vermageren. Maar soms is de juiste voedingskeuze maken nog ontoereikend om de overtollige kilo's kwijt te spelen. Hieronder volgen een aantal gewoonten die uw dieet doeltreffender kunnen mak...

Drie oefeningen voor een slanke lijn Gepubliceerd op 03/03/2014 - 15h31

Het is perfect mogelijk om een slankere taille te kweken en een jong en vrouwelijk figuur behouden. Hieronder vindt u enkele bijkomende oefeningen voor een soepele, strakke en slanke taille .

Welke planten om cellulitis te bestrijden? Gepubliceerd op 26/10/2012 - 11h40

Infusies van planten of plantenthees zijn geen mirakeloplossing tegen cellulitis. Maar ze kunnen wel een duwtje in de rug geven . Sommige planten hebben interessante eigenschappen: drainerend, ontzwellend en circulatiebevorderend. Men beveelt altijd...

Vijf strategieën tegen cellulitis op de dijen Geüpdatet op 25/07/2011 - 12h16

Cellulitis zijn zeer plaatselijke vetophopingen in typisch vrouwelijke zones. Hoe raakt u af van dit weinig esthetische fenomeen en krijgt u uw mooie figuur terug , zonder de beruchte rijbroek ?

Meer artikels