Torentjes van pompoen

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Voor 8 personen
1 kilo pompoen
1 klein blik ananas in stukken
1 groot blik erwten
125 gram Gervais
1 eetlepel kaneel
1 eetlepel rum
1 koffielepel piment d'Espelette (Baskische chilipeper)
zout

Maak ze op voorhand klaar. Ze bewaren zonder probleem 48 uur in de koelkast.

Snij de pompoen in stukken en stoom die gaar in een stoomkoker.
Laat de ananas en de erwten goed uitlekken.
Meng het fruit en de erwten in een kom met de kaas, de kaneel, de rum en het piment d'Espelette. Doe
er de stukken gekookte pompoen bij en roer.
Vul er 8 individuele vormen mee. Vul ze tot aan de rand en druk goed aan.
Zet de vormpjes minstens 3 uur in de koelkast. Haal ze net voor het opdienen uit de koelkast.
Haal ze uit de vorm en schik ze op een bedje van sla.


Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB