PUBLICITÉ

Tonijnbrochettes met venkel

Recept aangemaakt op 25/07/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

600 g tonijn
2 soeplepels olijfolie
4 citroenen
4 uien
2 venkelknollen
4 tomaten
Zout, peper
PUB

Bereiding van Tonijnbrochettes met venkel

 

Snij de tonijn in grote stukken en besprenkel ze met het sap van één citroen en olijfolie.
Pel de uien en snij ze in vier stukken. Maak de venkelknollen schoon en snij ze in grote stukken. Snij de resterende citroenen en de tomaten in vier stukken.
Laat de tonijn uitlekken en spies ze op brochettes, samen met de uien, de tomaten, de venkel en de citroen.
Leg de brochettes op een warme grill en laat ze 10 à 15 minuten aanbakken. Draai ze halverwege om en besprenkel ze met een beetje citroensap en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en dien heel warm op.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 25/07/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ