PUBLICITÉ

Tomaten gevuld met krab

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Voor 4 personen

Ingrediënten
8 tomaten
250 gram krab
1 geitenkaasje
1 dl kokosmelk
1 ui
1 citroen (onbespoten)
tabasco
1/2 bosje bieslook

Was de tomaten, snij het kapje eraf en leg de hoedjes opzij.
Hol de tomaten uit met een koffielepel. Zorg dat alle zaadjes verwijderd zijn. bestrooi ze met zout en laat ze ondersteboven uitlekken op een rooster of een vel keukenpapier.
Hak de ui fijn. Meng de ui onder de krab, de geplette kaas, de kokosmelk, de schil en het sap van de citroen. Roer zolang tot u een mooi egale puree hebt. Doe er tabasco bij naar smaak, en breng verder op smaak met zout en peper.
Versnipper de helft van het bosje bieslook en voeg dat toe. Roer goed.
Vul de tomaten met dit mengsel op.
Dien goed koel op.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ