Tomaat (Solanum lycopersicum)

Mise à jour le 26/05/2003 - 00h00
-A +A

PUB

Samenstelling/Eigenschappen

De tomaat is een plant zonder knollen, die in kassen of op de koude grond wordt gekweekt.

Bereiding

Zalf: 500 g stevige tomaten gedurende een minuut in kokend water dompelen en daarna snel ontvellen. Zeven, waarbij de waterige bestanddelen zoveel mogelijk worden verwijderd. Aan deze puree hetzelfde gewicht aan reuzel toevoegen. Het mengsel op een zacht vuur laten koken totdat een stevige brij ontstaat.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/04/2003 - 00h00 en geüpdatet op 26/05/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Aambeien: de kunst om ervan af te raken Gepubliceerd op 10/02/2017 - 14h42

Als men er weinig over spreekt, is het omdat deze vaak pijnlijke spataderen zich op de verkeerde plaats bevinden. De terughoudendheid om de aandoening te bespreken, is echter ongegrond. Aambeien of hemorroïden komen inderdaad zeer vaak voor. Er besta...

7 strategieën tegen aambeien Gepubliceerd op 10/02/2017 - 15h13

Bloed in de ontlasting en een vervelend jeukgevoel wijzen op de aanwezigheid van hemorroïden (aambeien). Ze zijn te wijten aan een verwijding van de aders van het rectum en de anus. Die verwijding bevindt zich onderhuids aan de binnen- of buitenkant...

Meer artikels