Terrine van ratatouille

Recept aangemaakt op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 13h34
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
50 minutes
Ingrédients :

800 g lauwe of koude ratatouille
6 eieren
1 koffielepel olijfolie
zout
versgemalen peper

Bereiding van terrine van ratatouille



Verwarm de oven voor op 180°C.
Breek de eieren in een slakom en klop ze los. Doe de ratatouille erbij en meng goed. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Vet een cakevorm in met een kwastje.
Giet de bereiding erin en zet 45 minuten in de oven.
Haal de vorm uit de oven, laat afkoelen en zet dan minstens 6 uur in de koelkast.
Haal de terrine van ratatouille dan uit de vorm, snij hem in sneetjes en dien op met een groene salade of tuinkruiden, een snee ham of koud gevogelte of gebraad.
Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 11/09/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012 - 13h34
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB