Overslaan en naar de inhoud gaan
PUB
Eerste onderwerp hernemen

Te mager

Gepubliceerd door op 21/06/2012 - 15h10
PUB

ik ben een vrouw van 50 jaar en meet 1m78 en weeg maar 49 kg.wat kan ik doen om toch maar een paar kilootjes bij te krijgen ?ik eet normaal en ook alles.soms denk ik dat het aan mijn genen ligt. mijn grootvader langsmoeders zijde, was ook groot en mager en verder in de familiezijn het allemaal eerder dikke mensen.ik ben wel iemand die mij alles heel erg aantrek, in ons dialect zeggenwe "kas opvretten". ligt het misschien daaraan ? ik weet het niet.graag had ik geweten wat ik eraan kan doen ? ik weet dat ik wel bijeen diëtiste terecht kan, maar....

Fout melden


X
Antwoorden
ANDRESUZY heeft op gereageerd

Hi, je kan proberen je gewone eetpatroon te comineren met Herbalife-producten : is een gezonde remedie en gemakkelijk in gebruik, n.l.  shakes die je in combinatie een aantal keren per dag kan gebruiken.     De verdeling en de begeleiding gebeurt via een distributeur/coach van Herbalife-producten - voor meer vrijblijvende info : gsm 0494/39 26 88 - grtjs - Suzy

morteko heeft op gereageerd

Herbalife! Nu ook om te verdikken. Wat een grap toch. Aan de mevrouw die wil bijkomen een goede raad: trap niet in de val van Herbalife. Het is een opportunistische geldmachine en de 'coachen' zijn gewoon gelukszoekers die van hun voorraad aangekochte rommel willen afgeraken.

Hoe doe je het dan wel? Eiwitten toevoegen aan je voedingspatroon: dierlijke vooral en ook het 'wei eiwitpoeder'. Dat laatste kan je aan een 'smoothie' toevoegen. Combineer dit met regelmatige krachtoefeningen zoals push-ups en gewichtjes. Zo bouw je meer spiermassa op.

Al eens van Mindfulness gehoord? Dat kan je mss helpen wat rustiger en relaxter in het leven te staan. 

yolande heeft op gereageerd

 

Beste ,

 

Wel ik heb of liever had ook dit probleem.

Ik heb mijn eet-patroon gewijzigd door nog meer callorieën binnen te spelen.

Nl om de 2 u zorg ik ervoor dat ik iets eet bv. een appel, een koek ; als gezonde tussendoortjes. vb muesli koeken.

Banaan is een gezonde dikmaker.

Kokoskoekjes ook...

Probeer zoveel stress te mijden als dat kan.

Beweeg elke dag ongeveer evenveel.

En 1 x per week aan sport doen vb gaan wandellen.

Indien je intensief ga sporten vb bij lopen hardlopen, spurten, zwemmen snel zwemmen. Zorg er dan voor dat je voordien een koek, of een banaan (2) en of nadien pasta eet. vb spaghetti.

Pasta bevatten trage suikers waardoor je iets meer ga bijkomen.Eet elke dag soep. Of bijna elke dag. Ertensoep bevat veel calorien en is bovendien gezond.

Ook s' avonds kan je best een stevige brood maaltijd ( wit) of grijs/en of bordje soep nuttigen. ( vb bij tv)

Wat ook altijd lekker is en vrij licht om te verteren is yogurt en kaas voor het slapen gaan. Je maag is dan niet echt leeg en bovendien heb je een licht gevoel in je maag.

Ik ben al aardig op weg om mijn streef gewicht te halen, ( nog 1.5 kg) Ik heb lang tot nu eigenlijk onder mijn ideaal gewicht geweest. Tot 11 kg. Nu ben ik met dit plan begonnen en ik moet zeggen het resultaat mag er zijn en ik ben er fier op. Bovendien wens ik je veel succes. Ook warme dranken als thee en chocomelk ( en courgetten vb bij spaghetti) geven veel energie...

Veel succes!

ps Cola en koffie geeft snel energie maar verhoogt ook wel het metabolisme; lees afbraak van voedsel in het lichaam. Daarom is het aan te bevelen om dit niet meer dan 1 kopje of max 2 ervan te drinken per dag of liever helemaal geen...

 

 

 

 

pascalino heeft op gereageerd

Begin zeker niet met Herbalife , mijn man heeft het zelf geprobeerd om "te vermageren" resultaat niets eraf maar ook niets erbij. Dus het werkt aan geen kanten, plus het is één grote pyramideverkoop. Als je wilt bijkomen zou ik zeggen eet alles waar je zin in hebt, niets ontzien. Room in de soep of bij de groenten zoals schorseneren, macaroni met kaas en hesp, frietjes a volonté, alles wat mijn man een beetje moet ontzien en ik daardoor dus ook.

WNVWDG heeft op gereageerd

Amai, heel wat Herbalife-experts hier aan het woord. Misschien toch even vermelden dat het el degelijk werkt, als je het juist gebruikt. 

En ja, het wekt voor af te slanken en om bij te komen ... Hoe dat komt, vraag je best aan een Herbalife-expert :-)

Want daar heb je die voor nodig om je juist uit te leggen hoe dit werkt!

 

Ps. Extra vetten en suikers aanbevelen is niet echt gezond voor de cholesterol en bloeddruk!

marogi heeft op gereageerd

Inderdaad ... super antwoordje , als fitness uitbaatster zou ik een klant met zulke vraag hetzelfde voorstellen en niet in de val lopen om "dure" (en dit is herbalife) voedingssupp. te nemen . Zoals antwoordje bovenaan , extra eiwitten opnemen via uw voeding of door middel van wei proteinepoeder . Ik promoot nu niet direct de dierlijke eiwitten maar ok , het kan .... en dit zeker met een krachttrainingsprogramma ( op vrouwvriendelijke wijze ) . Voor de rest .... innerlijke rust vinden .... een gezonde geest in een gezond lichaam is mijn levensmotto :-) succes

laramals heeft op gereageerd

maak je er geen zorgen in ik zou graag beetje vermageren maar het lukt me moeilijk ben 52 jqqr oud 1 m 62 3n weeg 67 kg

na de menopauwe zijn de kilootjes blijven plakken bij mij

reeds 2 maal dewe zomer heeft men mij gevraagd of ik zwanger ben nu leuk is anders haha

soms trek ik het me aan en soms kan ik er hartelijk mee lachen

cornelia heeft op gereageerd

wees blij da je maar zoveel weegt ik zou daar nie om geven beter iets te mager of te dik. ik ben 25kg bij gekomen door operatie en er gaat geen gram af omdat ik na mijn operatie helemaal nie meer mobile ben.dus wees heel blij da je iets temager bent. Want zoals ik is ook iets en bovendien zeker niet goed voor de gezondheid. toi toi

marja heeft op gereageerd

Beste Liana,

Voor jou blijkt"normaal eten "toch niet genoeg. Zijn er geen dingen die je echt lekker vindt en lekker van door kan eten zoals nootjes, pinda's , wat chocola, blokjes kaas, crackers kaas?Je kunt verder wat room toevoegen aan yoghurt of vla, wat meer margarine op je brood doen, en via drank zijn ook wel calorieen binnen te krijgen, zoals vruchtensappen, dubbeldrank. En lekker buiten zijn om te ontspannen en wat eetlustopwekkend kan werken. Bij iedereen is het wat verschillend wat te verzadigend werkt, dus dat is een beetje uitproberen. Succes.

WordFit heeft op gereageerd

Zoals Yolande zegt moet je dus meer calorieën gaa opnemen dan je verbruikt (=de klassieke afslank of dit geval bijkomen-theorie). Zoals ik zeg: THEORIE... Maar wat eet je dan concreet hé?

Het is belangrijk om toch gezonde keuzes te blijven maken!! Dit kan best door de hoeveelheid  eiwitten en koolhydraten zoveel mogelijk te verhogen. Dit hoeft niet met vetten te gebeuren. Het aantal goede (gezonde) vetten opdrijven kan dan weer wel.

 

Effectiefst is om eerst en vooral te gaan kijken wat je huidige kcal- opname momenteel is. Dan moet je de kcalopname gaan verhogen met 20%. Bv: nu neem je 2000kcal/dag op, dan laat jij haar elke dag 2400kcal eten vanaf nu. Maar om hiermee aan de slag te gaan kan je best contact opnemen met een gespecialiseerde voedingsadviseur.  

Enkele zaken waarbij ik spontaan denk zijn onder andere: havermout, noten, bananen, peperkoek,...

 

 

PUB