Tartaar van zalm

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 20/06/2011 - 14h19
-A +A
Pour :
2 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

300 gr zalm
1 koffielepel kappertjes
1 groene citroen
2 soeplepels fijngesneden peterselie
2 augurken
4 druppeltjes tabasco
1 mespunt cayennepeper
zout
peper
10 kerstomaten

Bereiding van tartaar van zalm

Haal voorzichtig alle graten uit de zalm. Snij de zalm dan eerst met een groot mes in stukken, en snij daarna fijn. Doe ze in een slakom.

Doe de kappertjes, de fijngesneden peterselie, de gesneden augurken, de tabasco, een puntje cayennepeper (als u van gepeperd houdt), zout en peper toe en meng goed.

Bewaar ze koel tot het moment van opdienen.Maak de kerstomaatjes schoon, snij ze in twee en leg ze rondom op elk bord. Doe de tartaar in het midden.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 20/06/2011 - 14h19
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB