Tapas van radijs met meloen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 10/08/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Ingrediënten voor ongeveer 12 tapa's


1/2 meloen
12 muntblaadjes
12 radijzen
6 dunne sneetjes parmaham
12 houten prikkers

Bereiding


Snij de meloen doormidden, verwijder alle zaadjes, snij de vrucht nog eens doormidden en snij het vruchtvlees in 12 blokjes.
Hak de muntblaadjes fijn en meng ze onder de meloen.
Maak de radijzen schoon.
Snij de sneetjes ham in tweeën.
Leg op elke helft een stukje muntmeloen en een radijs. Plooi dicht en steek er een prikker door. Dien koel op.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 10/08/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB