Tapas van kwarteleitjes

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 10/08/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Ingrediënten voor ongeveer 12 tapa's


12 kwarteleitjes
12 sneetjes gerookte eendenborst
12 blaadjes dragon
piment d'Espelette (Baskische chilipeper)

Bereiding


Kook de eitjes hard in kokend water (ongeveer 4 minuten).
Schrik ze onder koud stromend water en pel ze.
Verwijder het vet van de eendenborst. Leg op elke snee een blaadje dragon.
Leg elk sneetje op een kwartelei en steek er een prikker door. Bestrooi met piment d'Espelette. Dien koel op.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 10/08/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB