Tapas van gerookte zalm

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 10/08/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

150 g broccio of een andere verse schapen- of geitenkaas
1 citroen
2 tot 3 takjes dragon
4 sneden gerookte zalm
15 houten prikkers
PUB

Bereiding van tapas van gerookte zalm

Plet de kaas in een bord met een vork. Pers de citroen uit en doe het sap bij de kaas. Roer met een vork tot een mooie smeuïge massa. Bestrooi met peper.
Stroop de dragonblaadjes af en verdeel die over de gerookte zalm. Schik er de citroenkaas bovenop.
Rol de sneetjes zalm op tot een worstje.
Snij elk rolletje in mootjes van 2 tot 3 cm.
Steek er een prikker door en zet in de koelkast.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 10/08/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB