Taart van perzik en abrikoos met lavendel

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diététicienne op 30/08/2012 - 13h41
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Intermédiaire
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

250 gr taartdeeg
3 perziken
4 abrikozen
2 soeplepels fijn griesmeel
1 soeplepel eetbare lavendelblaadjes

Bereiding van Taart van perzik en abrikoos met lavendel

Bereid het taartdeeg.

Zet de oven op 180°C.

Schil de perziken. Snij ze in twee en haal de pit eruit. Snij dan elke helft in schijfjes.

Was de abrikozen. Snij ze ook in twee en verwijder de pit.

Rol het deeg uit op een vorm van 22 cm.

In een kom meng je het griesmeel en de lavendelblaadjes. Strooi de bodem ermee dicht.

Leg de schijfjes perzik aan de buitenkant van de vorm en leg daarna de abrikozen aan de binnenkant.

Zet in de oven voor 25 à 30 min.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diététicienne op 30/08/2012 - 13h41
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB