Taart met kerstomaten en frambozen met chocolade

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 30/08/2012 - 13h41
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

250 gr taartdeed
200 gr rode kerstomaten
200 gr gele kerstomaten
25 gr poedersuiker
50 gr zwarte chocolade
1 bakje frambozen

Bereiding van taart van kerstomaten en frambozen met chocolade

Bereid het taartdeeg.

Zet de oven op 180°C.

Was de kerstomaatjes en doe ze in een kom. Voeg de poedersuiker toe en roer goed zodat de tomaatjes goed vol suiker hangen.

Rol het deeg uit op een vorm van 22 cm.

Verdeel de tomaatjes erop, geel en rood afwisselend. Of de gele aan de binnenkant en de rode aan de buitenkant of andersom.

Rasp de chocolade erop.

Zet in de oven voor 25 à 30 min.

Haal ondertussen de blaadjes van de frambozen.

Haal de taart uit de oven en leg de verse frambozen erop.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 30/08/2012 - 13h41
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB