• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

Stralend het nieuwe jaar in!

Stralend het nieuwe jaar in!

Teveel eten en ongebreideld boodschappen doen, zijn niet de beste middelen om er goed uit te zien.

Wij geven u alvast een aantal tips om mooi, stralend en energiek voor de dag te komen. Een handleiding.

Opkikkertjes

Op de feestavond zelf heeft men doorgaans niet veel tijd. Maar ook make-up kan voorbereid worden.

De huid kan bijvoorbeeld alvast gereinigd worden. Misschien denkt u dat dat overbodig is, maar dat is het niet, het is dé basis van een geslaagde make-up.

Er zijn vandaag heel wat nieuwe producten op de markt die een peelingeffect combineren met een reinigende werking. Een goede reiniging die niet veel tijd in beslag neemt en aangevuld wordt met een hydraterende verzorging geeft uw huid en uw teint een heuse opkikker.

De huid is voorzien van het nodige vocht, de huidkorrel is fijner, de teint homogener. Dat betekent ook meer transparantie, meer frisheid, meer zuiverheid én een perfecte basis voor de make-up.

 

Weg wallen

Stress, milieuverontreiniging, een tekort aan slaap, meer dan de helft van de vrouwen van 20 tot 29 jaar heeft wallen onder de ogen.

Maar voor die vrouwen is er ook goed nieuws: de cosmetische industrie biedt heel wat producten om komaf te maken met de kringen door de sporen van vermoeidheid te verjagen. Daarbij horen de wallen, maar ook andere 'sporen' zoals bijvoorbeeld rode vlekken.

Kies altijd voor een teint die een toontje lichter is dan die van uw huid en breng het product aan op een schone en droge huid. Geef de voorkeur aan een product waar ook hydraterende bestanddelen in zitten. Zo wordt de huid ook verzorgd en verdwijnt het risico op een kartonachtig effect.

 

Bijgewerkt door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 10/12/2012
Origineel artikel geschreven door op 11/12/2007

Dit artikel maakt deel uit van het dossier Schoonheidsverzorging: klaar voor de feesten?

Vindt u het artikel interessant?