Stralend het nieuwe jaar in!

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 10/12/2012 - 17h50
-A +A

Teveel eten en ongebreideld boodschappen doen, zijn niet de beste middelen om er goed uit te zien.

Wij geven u alvast een aantal tips om mooi, stralend en energiek voor de dag te komen. Een handleiding.

PUB

Opkikkertjes

Op de feestavond zelf heeft men doorgaans niet veel tijd. Maar ook make-up kan voorbereid worden.

De huid kan bijvoorbeeld alvast gereinigd worden. Misschien denkt u dat dat overbodig is, maar dat is het niet, het is dé basis van een geslaagde make-up.

Er zijn vandaag heel wat nieuwe producten op de markt die een peelingeffect combineren met een reinigende werking. Een goede reiniging die niet veel tijd in beslag neemt en aangevuld wordt met een hydraterende verzorging geeft uw huid en uw teint een heuse opkikker.

De huid is voorzien van het nodige vocht, de huidkorrel is fijner, de teint homogener. Dat betekent ook meer transparantie, meer frisheid, meer zuiverheid én een perfecte basis voor de make-up.

 

Weg wallen

Stress, milieuverontreiniging, een tekort aan slaap, meer dan de helft van de vrouwen van 20 tot 29 jaar heeft wallen onder de ogen.

Maar voor die vrouwen is er ook goed nieuws: de cosmetische industrie biedt heel wat producten om komaf te maken met de kringen door de sporen van vermoeidheid te verjagen. Daarbij horen de wallen, maar ook andere 'sporen' zoals bijvoorbeeld rode vlekken.

Kies altijd voor een teint die een toontje lichter is dan die van uw huid en breng het product aan op een schone en droge huid. Geef de voorkeur aan een product waar ook hydraterende bestanddelen in zitten. Zo wordt de huid ook verzorgd en verdwijnt het risico op een kartonachtig effect.

 

Initialement publié par Valériane Munoz, gezondheidsjournaliste le 11/12/2007 - 00h00 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 10/12/2012 - 17h50
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Stralend de feesten tegemoet! Gepubliceerd op 16/12/2016 - 10h21

Het is maar één keer Kerstmis op een jaar, en ook maar één keer oudejaar . Op die avonden willen we natuurlijk allemaal stralen, maar stel dat het feest bedorven wordt door een ontsierend puistje? Dat hoeft niet, als u deze tips volgt.

Kanker: elf schoonheidstips om vrouwelijk te blijven Geüpdatet op 02/03/2017 - 09h47

Huid, haar en nagels: de therapieën en antikankerbehandelingen veranderen alles. Maar het is intussen alom bekend: verzorging en make-up kunnen kankerpatiënten helpen om er beter uit te zien en zich ook beter te voelen. Onze tips en weetjes om uw vro...

Make-up: mooi, ook na de feesten Geüpdatet op 23/12/2016 - 16h22

Begin januari slaat de winter in alle hevigheid toe… de nasleep van de feesten en het gure weer komen onze look en ons humeur niet altijd ten goede. Deze make-uptips zullen u weer een stralende teint geven en u helemaal opkikkeren.

Meer artikels