Special: huidverzorging voor vrouwen tussen 40 en 50

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidjsournaliste op 11/04/2017 - 16h20
-A +A

Onze huid vraagt een andere verzorging als we 40 zijn dan als we 30 zijn.… We zetten de behandelingen die voor uw leeftijd geschikt zijn op een rijtje: zachte reiniging, oogcontouren, antirimpelverzorging en een intensieve behandeling voor een frisse uitstraling.

PUB

Speciale huidverzorging voor 40-plussers: zacht reinigen

Met de jaren beginnen de cellen trager te werken en produceren ze niet genoeg stoffen meer om uw huid automatisch en op een natuurlijke manier te hydrateren en strak te houden. Gevolg: uw opperhuid droogt uit en de rimpels worden dieper. Bent u gewoon om uw gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds te reinigen met een gel die u afspoelt? Ruil die dan in voor een reinigingsmelk zonder spoelen of voor een ontschminkingswater. Zo ontdoet u de huid van onzuiverheden zonder de huidbuffer brozer te maken. Als u het verfrissende effect mist, kunt u een lotion gebruiken. Breng de lotion aan met een watje of verstuif hem.

 

Speciale huidverzorging voor 40-plussers: extra aandacht voor de ogen!

De ogen zijn het gevoeligste deel van het gezicht. Geen wonder ook, want we knipperen elke dag zo’n 10.000 keer met onze oogleden. Het is dus normaal dat de oogcontouren met 40 jaar gaan verslappen! Doe er iets aan en breng ‘s ochtends en ‘s avonds een ‘total contour’ aan. Dit product is speciaal samengesteld om de huid te hydrateren, rimpels en kraaienpootjes gladder te strijken en problemen van oogwallen en kringen tegen te gaan. Het is uw bondgenoot nummer één, sla hem nooit over met een excuus. Laat het middel ook één keer per week een tiental minuutjes in een dikke laag rusten rond de ogen, zoals bij een masker.

 

Initialement publié par Emilie Veyretout, gezondheidsjournaliste le 27/04/2011 - 08h27 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidjsournaliste le 11/04/2017 - 16h20
Bekijk dit artikel
PUB
Lees ook
Gezichtsyoga, hét geheim tegen veroudering Gepubliceerd op 21/09/2016 - 10h30

Met de jaren verslapt de huid geleidelijk aan en vormen er zich ook rimpeltjes. We kunnen dat proces vertragen door onze huid weer meer tonus te geven, maar dan moeten we ook zelf aan de slag. Gezichtsyoga is daar heel nuttig voor omdat het heel wat...

Droge huid: mijn magische recepten Gepubliceerd op 02/08/2016 - 16h13

Een droge huid produceert niet voldoende vet om genoeg bescherming te kunnen bieden. Het resultaat is dat ze brozer en gevoeliger is. Enkele "huismiddeltjes" om uw droge huid te verzorgen.

Huidreiniging: ook 's ochtends is belangrijk! Geüpdatet op 15/07/2008 - 00h00

Dat de huid elke avond gereinigd en ontschminkt moet worden, is genoegzaam bekend. Maar 's ochtends slaan nogal wat vrouwen de reinigingsfase over en beginnen ze zich meteen te schminken. Een slechte gewoonte!

Meer artikels