Special: huidverzorging voor vrouwen tussen 40 en 50

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidjsournaliste op 11/04/2017 - 16h20
-A +A

PUB

Speciale huidverzorging voor 40-plussers: stevig antirimpelwerk

Het is nu ook het moment om sterkere formules in te zetten. Er bestaan cocktails van krachtige actieve stoffen die de huid voeden, de strijd aanbinden met de vrije radicalen , het afweersysteem van de huid versterken, de schade door de veroudering herstellen en de zwaktes van de huid compenseren. De producten in kwestie zijn vitamine A-zuur, AHA (fruitzuren) en soja-isoflavonen. Breng het middel ‘s ochtends en ‘s avonds zorgvuldig aan op een gereinigde en droge huid, en masseer vanaf de hals naar het voorhoofd, en van de binnenkant van het gezicht naar de buitenkant.

 

Speciale huidverzorging voor 40-plussers: één keer per maand een intensieve behandeling

Omdat de dagelijkse verzorging niet meer volstaat, is het nuttig om de conditie van uw huid elke maand met een diepere behandeling weer op peil te brengen. Dat kan met maskers, een intensieve behandeling, serums (ampullen) of peelings die u zelf thuis uitvoert.  Op die manier herstelt u uw cellen en geeft u ze weer meer vitaliteit. Uw huid zal ook gladder worden en weer stralen. U kunt natuurlijk ook terecht bij uw dermatoloog voor een esthetische behandeling (micro-abrasie, vitamines…).

Initialement publié par Emilie Veyretout, gezondheidsjournaliste le 27/04/2011 - 08h27 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidjsournaliste le 11/04/2017 - 16h20
Bekijk dit artikel
PUB