Sorbet van sinaasappel met Grand Marnier

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 24/07/2012 - 09h53
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Ingrediënten :

4 sinaasappels
20 gr poedersuiker
1/2 citroen
2 soeplepels Grand Marnier
Verse munt
PUB

Bereiding van Sorbet van sinaasappel met Grand Marnier

Pers de sinaasappels. Rasp de hoeveelheid van een soeplepel schil en voeg toe aan het sap. Voeg 20 gr suiker toe. Goed mengen. Pers een halve citroen uit. Rasp nog wat schil. Voeg ze toe aan de sinaasappelsap. Doe dan de Grand Marnier erbij. Goed mengen. Doe de bereiding in de ijsmachine. Laat een uur draaien. Of doe het in een bord en zet gedurende drie uur in de diepvries. In dat geval moet u regelmatig eens roeren. Vorm daarna bollen, leg ze op de borden en decoreer met muntblaadjes.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 24/07/2012 - 09h53
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB