PUBLICITÉ

Soep van rode bonen en gember

Recept aangemaakt op 08/03/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/11/2016 - 13h54
-A +A
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

1 blik rode bonen van 500 g
1 grote fles ongezoete koffiemelk (4% VG)
5 cm gember
1 bosje kervel
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van de soep van rode bonen met gember

Laat de bonen uitlekken en doe ze in een kookpot. Doe de melk erbij, breng aan de kook en laat 5 minuten koken.

Mix de bonen en doe er eventueel wat water bij om de gewenste dikte te bekomen.

Schil de gember, rasp hem en doe hem erbij.

Zet de pot op een zacht vuur. Proef en breng op smaak met zout en peper.

Stroop de kervelblaadjes af. Houd de plukjes opzij. Hak de rest en doe die bij de soep.

Giet de soep in een soepterrine, strooi er de kervelplukjes over en dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 08/03/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 21/11/2016 - 13h54
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ