Soep van druiven en vanille-ijs

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 11/11/2014 - 16h06
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemiddeld
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

Kirsch: 1 likeurglaasje
Vanille: 1 stokje
Druiven: 300 g
Poedersuiker: 2 koffielepels
Vanille-ijs
PUB

Soep van druiven en vanille ijs: bereiding

Giet een groot glas water en de kirsch in een klein pannetje. Schraap de vanillepitjes uit het stokje en voeg beide toe.
Aan de kook brengen, de pan van het vuur halen en 10 à 15 minuten laten rusten.

Was de druiven, leg ze in vanillesoep en breng zachtjes aan de kook. Zodra het kookt, haalt u het pannetje van het vuur. Haal de vanillestok eruit.
Voeg 2 koffielepels suiker toe en laat afkoelen. Koel bewaren tot u opdient.

Verdeel de druivensoep over de borden en voeg er een of twee bolletjes vanille-ijs aan toe.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/11/2014 - 16h06
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB