Smoothie van tomaten, wortelen en sinaasappel

Recept aangemaakt op 28/10/2013 - 18h41 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
picknick
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

4 tomaten
4 kleine lentewortelen
1 onbehandelde sinaasappel
1 potje natuuryoghurt
5 of 6 ijsblokjes
piment d'Espelette (Baskische chilipeper)
zout
peper
PUB

Bereiding van de smoothie van tomaten, wortelen en sinaasappel

Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes.
Snij het vruchtvlees in stukken.

Schraap de wortelen en snij ze in kleine stukken.

Rasp de schil van de sinaasappel en leg dat opzij.
Pers de sinaasappel uit.

Neem de keukenmixer en doe er de tomaten, de wortelen, het sinaasappelsap, de yoghurt en de ijsblokjes in.
Mix alles tot de smoothie mooi smeuïg is.

Breng op smaak met zout, peper en een goed mespunt piment d'Espelette.
Mix opnieuw tot alles goed gemengd is.

Giet de bereiding in de glazen. Zet ze tot net voor het opdienen in de koelkast.
Bestrooi met de geraspte sinaasappelzeste.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 28/10/2013 - 18h41 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB