Smoothie van tomaten en komkommer

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Type :
picknick

4 grote glazen

Ingrediënten
1 kleine komkommer
4 grote tomaten
enkele blaadjes basilicum
1 potje natuuryoghurt
5 of 6 ijsblokjes
selderijzout
tabasco

Bereiding
Was de komkommer, schil hem en snij hem in stukken. Doe alles in de keukenmixer.
Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes Snij het vruchtvlees in stukken en doe het in de kom bij de komkommer.
Snij de blaadjes basilicum grof en doe ze bij de rest in de kom.
Doe er tot slot de yoghurt en de ijsblokjes bij.
Mix alles tot de smoothie mooi smeuïg is.
Breng op smaak met selderijzout en enkele druppels tabasco. Mix nog heel even en giet de bereiding in de glazen.
Zet ze tot net voor het opdienen in de koelkast. Versier met nog wat versnipperd basilicum.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB