Smoothie van abrikozen en meloen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 02/08/2016 - 14h27
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
dranken
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

5 abrikozen
1 middelgrote meloen
1 vanillepeul
2 potjes romige yoghurt

Bereiding voor de smoothie van abrikozen en meloen

Was de abrikozen, verwijder de stenen en snij ze in stukken.

Snij de meloen doormidden en verwijder alle zaadjes. Vorm met een klein lepeltje balletjes van het vruchtvlees en doe ze bij de abrikozen.

Snij de vanillepeul in de lengterichting doormidden en schraap hem leeg. Doe de zaadjes bij het fruit.
Zet in de koelkast en laat 15 minuten trekken. Mix het fruit samen met de yoghurt tot een smeuïg mengsel.
Zet de bereiding15 minuten in de diepvriezer tot ze goed is afgekoeld.

Giet ze over in de glazen.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 02/08/2016 - 14h27
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB