- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- voorgerechten
- Bereidingstijd :
- 20 minutes
- Ingrediënten :
- Kleine aardappeltjes: 300 g Gerookte forel: 150 g Sjalot : 1 Bieslook: 1 bosje Perziken: 2 Olijfolie: 1 soeplepel Zout, peper
PUB
Kook de aardappelen in de schil.
Hak de sjalot fijn.
Snij de forel in grote stukken.
Hak de bieslook.
Meng ze in een slakom met olijfolie, zout en peper.
Haal de pel van de perziken en snij ze in grote stukken. Doe dat boven de slakom zodat het sap niet verloren gaat.
Haal de schil van de aardappelen en snij ze in blokjes.
Meng voorzichtig alle ingrediënten in de slakom.
Dien lauw op.
Gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste
op 23/03/2016 - 14h40
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ