Sint-Valentijnsrecepten: recepten voor koppeltjes

Dossier recettes mis à jour le 08/02/2011 - 08h44
-A +A

U heeft geen zin om 14 februari samen met andere koppels te vieren? Groot gelijk! Niets gaat boven een diner bij kaarslicht met uw geliefde! Een pittige cocktail, een pasteitje van truffel, zalm met een prikkelend sausje, selderpuree (heeft de reputatie zinnenprikkelend te zijn), gesuikerde glaasjes... Hier ontdekt u een heerlijk menu om klaar te maken en te delen met uw Valentijn.

PUB

PUB
Lees ook
Over een maand is het Kerstmis. Denk aan uw foie gras! Geüpdatet op 26/11/2014 - 17h02

Geen Kerstmis zonder foie gras. Vergeet dus niet om er binnenkort aan te schaffen, anders moet u ze misschien op het laatste moment om het even waar kopen aan een veel te hoge prijs en/of koopt u misschien foie gras van mindere kwaliteit. Maar er is...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Meer artikels