• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  3 mening
 • Commentaren (0)

Seksualiteit: vrij eens buiten uw bed! Een korte handleiding…

Seksualiteit: vrij eens buiten uw bed! Een korte handleiding…

Vrijen moet altijd prettig zijn. Toch gebeurt het in een relatie vaak dat de verbeelding het na een tijd wat laat afweten. Denkt u met nostalgie terug aan dat prille begin? Waarom zou u de vlam niet weer aanwakkeren door eens op een andere plaats te vrijen?

Vrijen: waarom van plaats veranderen?

Veranderingen invoeren, dat is een andere plaats kiezen, andere sensaties ervaren, de dingen eens vanuit een andere hoek bekijken… Het is ook uw relationele intelligentie stimuleren in plaats van altijd hetzelfde patroon te volgen. En het is de routine doorbreken en nieuwe gevoelens en emoties ontdekken.

Zelfs thuis in bed kan alles anders!


Het is bij u vast ook zo: we slapen allemaal altijd aan dezelfde kant van het bed! Milton H. Erickson, een Amerikaans psychotherapeut die baanbrekend werk verrichtte, raadde koppels soms aan om eens te veranderen van bedhelft. Bij het vrijen had dat alleen al soms verrassend positieve effecten! Magali verklapt ons waarom haar relatie al 25 jaar standhoudt: «We hebben geen vaste kant in bed. Dat geldt trouwens ook in ons dagelijkse leven: we hebben geen vooraf vastgelegde en definitieve rollen. Daardoor kunnen we in onze relatie flexibel zijn en verloopt alles bij ons minder strak dan bij de andere koppels die we om ons heen zien».

Artikel gepubliceerd door op 02/09/2015

Vindt u het artikel interessant?
 

Meer weten