PUBLICITÉ

Sardines gevuld met kruiden en sjalot

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diététicienne op 19/08/2014 - 14h10
-A +A
Voor :
4 personen
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

24 sardines
1 bos peterselie
1 bosje dragon
1 teentje look
3 sjalotten
Zout en peper
PUB

Bereiding van de sardines gevuld met kruiden en sjalot


Laat de sardientjes door uw visboer fileren.

Was en droog de peterselie en de dragon en haal de blaadjes van hun steel.
Schil de look en de sjalotten. Hak de look, de sjalotten, de peterselie en de dragon tezamen en zo fijn mogelijk.

Besmeer 12 sardinefilets met deze mengeling. Plaats de andere erop. Druk goed aan om weer een volledige sardine te krijgen.

Plaats ze in een dubbel rooster zodat ze goed vastzitten.

Rooster ze twee minuten aan elke zijde.

Peper en zout.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diététicienne op 19/08/2014 - 14h10
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ