PUBLICITÉ

Salade van witloof met kippenlever

Recept aangemaakt op 30/01/2012 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 14/12/2016 - 12h51
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

4 stronkjes witloof
8 kippenlevers
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepel sherryazijn
enkele blaadjes basilicum
zout
peper
PUB

Bereiding van salade van witloof met kippenlever



Maak de witloofblaadjes los. Maak ze schoon met wat keukenpapier.
Snij de kippenlevertjes doormidden.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de lever 2 tot 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Haal de pan van het vuur en dek hem af.
Schik de blaadjes witloof naast elkaar in borden of op één grote schotel. Leg er de levertjes op.
Zet de pan weer op een matig vuur. Deglaceer de bakresten met de azijn.
Giet deze saus over het witloof.
Versier met enkele snippers basilicum.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 30/01/2012 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 14/12/2016 - 12h51
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ