- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- voorgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 10 minutes
- Ingrediënten :
-
4 stronkjes witloof
8 kippenlevers
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepel sherryazijn
enkele blaadjes basilicum
zout
peper
PUB
Bereiding van salade van witloof met kippenlever
Maak de witloofblaadjes los. Maak ze schoon met wat keukenpapier.
Snij de kippenlevertjes doormidden.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de lever 2 tot 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Haal de pan van het vuur en dek hem af.
Schik de blaadjes witloof naast elkaar in borden of op één grote schotel. Leg er de levertjes op.
Zet de pan weer op een matig vuur. Deglaceer de bakresten met de azijn.
Giet deze saus over het witloof.
Versier met enkele snippers basilicum.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 30/01/2012 - 01h00
en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste
op 14/12/2016 - 12h51
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ