Salade van verse ananas en garnalen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A

Hieronder vindt u een frisse en originele salade. Ananas is de ideale oplossing om vezels en vitamine C binnen te krijgen. Er zijn heerlijke desserten mee te maken, maar je kunt de vrucht ook verwerken in een maaltijd. Smakelijk!

Ingrediënten voor 4 personen


16 amandelen
4 schijven ananas (vers of op sap)
8 grote garnalen (voorgekookt)
1 takje citroenkruid

De bereiding


Rooster de amandelen in een droge pan met antiaanbaklaag tot ze mooi bruin zijn. Haal ze uit de pan en hak ze fijn.
Pel de garnalen en snij ze in tweeën. Snij de schijven ananas in stukken en doe ze samen met de garnalen in een kom. Voeg er het gesnipperde citroenkruid bij en meng alles goed door elkaar. Bestrooi de salade met de gehakte amandelen. Zet koel weg tot net voor het opdienen.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB