Salade van tarwegries met koriander

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A

Ingrediënten
Voor 2 personen
125 gram boulgour
1/2 komkommer
1/2 avocado
1/2 bosje koriander
1/2 bosje munt
2 eetlepels sojasaus
1 teentje knoflook
1 citroen
1 klein rood pepertje
1 koffielepel poedersuiker

Doe de boulgour in een slakom, giet er een 1/2 kop water bij en laat ongeveer 15 minuten zwellen.
Maak intussen de saus klaar:
Neem een slakom. Hak het pepertje fijn, meng er de soja, het sap van de limoen en de suiker onder. Meng alles goed.
Was de komkommer en rasp hem. Schil het teentje knoflook en hak het fijn. Haal de avocado leeg met een lepeltje. Doe alles bij de rest in de slakom en doe er de versnipperde munt en de boulgour bij.
Meng alles goed dooreen en zet 1 tot 2 uur in de koelkast.
Deze schotel smaakt het best als ze goed koel is. Als u weinig tijd hebt, kunt u ze ook 10 minuten in de diepvriezer zetten.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB