PUBLICITÉ

Salade van stokvis en aardappelen

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Ingrediënten
4 personen
600 gram stokvis, ontzout
1 kilo aardappelen (bij voorkeur Rattes)
1 eetlepel wijnazijn
1 eetlepel mosterd
1 teentje knoflook
1/2 botje bieslook
4 eetlepels olijfolie

Pocheer de stokvis 10 minuten in kokend water.
Haal er het vel af.
Kook de aardappelen in de schil. Haal de schil eraf en snij ze in schijfjes. Hak het teentje knoflook fijn en versnipper het bieslook. Meng in een slakom de wijnazijn, een beetje zout, de mosterd, het knoflook, het bieslook en de olijfolie. Schep de aardappelen voorzichtig door de stokvis en overgiet met de saus. Dien lauw op.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ