Salade van radijzen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 30/03/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
PUB

Ingrediënten voor 4 personen


2 bosjes rode radijzen
2 takjes koriander
1/2 bosje kervel
1 citroen
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper

Bereiding


Maak de radijzen schoon en snij ze in schijfjes.
Versnipper de koriander- en kervelblaadjes.
Meng in een kom het sap van de citroen en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Doe de radijzen en de versnipperde kruiden erbij en meng goed.
Zet de radijzensalade tot net voor het opdienen in de koelkast.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 30/03/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB