Salade van gegrilde calamares met cocobonen

Recept aangemaakt op 07/09/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/11/2016 - 12h23
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Intermédiaire
Durée :
20 minutes
Ingrédients :

800 g kleine calamares
1 blik cocobonen (grote, bijna ronde witte bonen) natuur
1 rood pepertje
4 eetlepels olijfolie
2 citroenen
fleur de sel
versgemalen peper

Recept voor Salade van gegrilde calamares met cocobonen: Bereiding

Maak de inktvisjes schoon. Was ze en dep ze droog.

Giet de bonen af en spoel ze onder de kraan. Doe ze in een schotel of grote kom.

Snij een stukje van de peper, stamp het fijn in de vijzel samen met een eetlepel oliijfolie. Giet deze bereiding over de bonen.

Gril de calamares onder de grill in de oven of op de barbecue of bak ze in de wok op een heet vuur. Doe ze bij de bonen.

Pers de citroenen uit en verdeel het sap over de inhoud van de kom. Besprenkel met een stevige scheut olijfolie.

Werk af met fleur de sel en versgemalen peper.

Als de calamares wat groot uitvallen, snij ze dan in tweeën (of meer) voor u ze grilt.
Doe er naar eigen smaak meer of minder in van het pepertje.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 07/09/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 21/11/2016 - 12h23
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB