Salade van gegrilde aubergines

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diététicienne op 12/08/2014 - 14h11
-A +A
Pour :
2 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
35 minutes
Ingrédients :

1 grote aubergine (of 2 kleine)
1 teentje look
Wijnazijn
1 eetlepel olijfolie
Peterselie
Zout, peper

Bereiding van de de la salade van gegrilde aubergines

Bak de aubergine uit haar geheel in de oven gedurende 30 minuten (th7, 210°C). Doorprik ze wel eerst met een scherp mes op enkele plaatsen, om te vermijden dat ze in de oven uit elkaar spat.

Koel ze snel af in koud water. De schil komt er dan gemakkelijk af.
Snijd de aubergine na het schillen en het weghalen van de stengel, in kleine stukjes.

Doe ze in een slakom en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout..

Voeg de gehakte peterselie tot slot toe aan uw salade van gegrilde aubergines.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diététicienne op 12/08/2014 - 14h11
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB