Salade van champignons met rozijnen en curryvinaigrette

Recept aangemaakt op 26/09/2011 - 15h29 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/10/2016 - 12h16
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

3 soeplepels rozijnen
50 gr bevroren bonen
1 krulsalade
300 gr Parijse paddenstoelen
2 citroenen
2 soeplepels olijfolie
2 mespuntjes curry
zout,peper
PUB

Bereiding voor salade van Parijse paddenstoelen met rozijnen en curryvinaigrette

Laat de druiven weken in een kom met lauw water.

Doe de bonen in gezouten kokend water gedurende 8 à 10 dagen. Laat ze uitlekken.

Was de salade en maak schoon. Verwijder de grootste bladen en de harde stukken. Snij de bladen in 2 of 3.

Was en droog de champignons en snij ze in reepjes. Sprenkel er wat citroensap over.

Verdeel de salade op een schotel. Leg de schijfjes champignon erop. Bestrooi met de bonen. Laat de druiven goed uitlekken en strooi ze er ook eveneens over.

In een kom maak je erna de vinaigrette door citroensap, de olijfolie, curry en het peper en zout goed te mengen. Leg het daarna op een schotel.

Koud serveren.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 26/09/2011 - 15h29 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 18/10/2016 - 12h16
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB