Salade uit Piëmont

Recept aangemaakt op 14/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 09/11/2016 - 14h45
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

600 gram vastkokende aardappelen (Charlotte)
3 eieren
2 tomaten
8 grote augurken in azijn
1 snee van 200 gram
Gekookte ham
1 klein potje light mayonaise
zout
peper
PUB

Bereiding van salade uit de Piemonte

Kook de aardappelen met de schil gedurende 20 minuten in water met wat zout. Laat ze afkoelen, pel ze en snij ze in grote blokjes.
Kook de eieren hard, laat ze afkoelen, pel ze en hak ze in stukjes.
Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
Snij de augurken in schijfjes. Snij de ham in blokjes.
Meng alle ingrediënten voorzichtig dooreen en schep er de mayonaise door. Laat nog minstens een uur in de koelkast staan.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 14/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 09/11/2016 - 14h45
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB