Salade met pompelmoes en avocado

Recept aangemaakt op 10/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 03/02/2014 - 19h10
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 roze pompelmoes
1 avocado
1 citroen
Peper en zout

Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

U kunt deze salade op voorhand klaarmaken en bewaren in de koelkast.

U kunt er eventueel een geutje olijfolie aan toevoegen, maar dat is niet echt nodig: de avocado is voldoende vet op zich.

PUB

Bereiding van salade met pompelmoes en avocado

Schil de pompelmoes, verdeel ze in kwartjes en verwijder de velletjes. Hou de pompelmoes daarbij boven een recipiënt, om al het sap op te vangen.

Schil de avocado en snij hem in dunne schijfjes, of haal er gewoon kleine stukjes uit met een lepeltje.

Vermeng het pompelmoessap met het citroensap, het zout en de peper.

Vermeng de kwartjes pompelmoes met de stukjes avocado en giet er de saus over.

Goed koel serveren.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 10/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 03/02/2014 - 19h10
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB