PUBLICITÉ

Salade met kerstomaten en bacon

Recept aangemaakt op 14/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 12/08/2014 - 13h04
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

Kerstomaten: 250 g
Bacon: 4 dunne sneetjes
Mesclun (gemengde sla): 200 g
Azijn: 2 eetlepels
Mosterd: 1 koffielepel
Olijfolie: 2 eetlepels
Peper, zout
PUB

Bereiding van de salade met kerstomaten en bacon

Meng olijfolie, azijn, peper en zout in een grote slakom.

Was de kerstomaten en droog ze af. Snijd de helft ervan in twee en laat ze in de vinaigrettesaus marineren.

Laat een pan opwarmen en gril het bacon zonder vetstof aan elke kant tot het knapperig is.
Laat op keukenpapier uitlekken en snijd in reepjes.

Was en droog de mesclun. Voeg hem toe in de slakom en voeg ook de volledige tomaten toe. Meng alles goed.

Voeg het gegrilde bacon pas net bij het opdienen toe, anders zal hij door het contact met de saus terug zacht worden.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 14/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 12/08/2014 - 13h04
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ