Roomijs van yoghurt met kiwi en mango

Recept aangemaakt op 06/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/03/2016 - 11h09
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

Sap van passievruchten: 1 klein doosje
Yoghurt: 4 potjes
Vanille: 1 stokje
Grand Marnier: 2 soeplepels
Kiwi's: 4
Mango: 1

Bereiding van roomijs van yoghurt met kiwi en mango



Doe het fruitsap in een pan en laat het inkoken tot de helft waarna u het laat afkoelen.

Meng de yoghurt, de zaadjes van het vanillestokje, het fruitsap en de Grand Marnier totdat u een homogene substantie bekomt.
Giet het geheel in een slakom die u in de diepvries zet.

Schel de kiwi's en de mango. Snij twee kiwi's in schijfjes en zet ze even aan de kant. Snij de andere kiwi's in blokjes en doe hetzelfde met de mango. Voeg het fruit toe aan de slakom met bevroren yoghurt en zet die opnieuw in de diepvries totdat u het dessert opdient.

Verdeel het 'ijs' over de coupes en leg de schijfjes kiwi er bovenop.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 06/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 16/03/2016 - 11h09
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB