Restjes van foie gras

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 06/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

We hadden het iets te groots opgevat, we waren met minder dan voorzien... wat de reden ook is, daags na de feesten zit onze koelkast vaak barstensvol restjes. Ze weggooien vinden we zonde. Onderstaand gerecht biedt u één van de vele oplossingen. Smakelijk!

PUB

Restjes van foie gras

Snij de foie gras in blokjes en meng die onder een pasta (boter hoeft er dan niet meer bij) of onder aardappelen die u gestoomd hebt en vervolgens in schijfjes gesneden hebt. U kunt ze ook verwerken in een risotto.
De blokjes kunnen:

  • dienen als garnituur bij grote, in de oven gegaarde aardappelen, in de schil of in papillot: open elke aardappel in het midden, leg op elke helft een portie foie gras, en zet nog eens 5 minuten in de oven.
  • gegeven worden bij elke gestoofde groente (prei, wortelen) of gekookte groente (bloemkool, broccoli).
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 06/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB